Suggesties

Gaspacho van komkomber, gerookte zalm  9,50€
Carpaccio van octopus, groene citroen 10,50€
Parma ham, meloen uit Provence 16,50€
Asperges, vinaigrette op z ’n vlaams, ham 17,00€
*********  
Rundstartare op z ’n italiaanse 
19,00€
Bouchot mosselen ‘à la française ’ 22,50€
Pluma iberico, vinaigrette met Meaux mosterd 22,50€
Babyreeft, basilico roomsaus tagliatelle met rode biet 29,50€
   
                                                                                                        
                           
   

Lunch - 16,50 €

Maandag 25 juin  
Boterham met plattekaas, radijs en lente uien  
Hawaiiaanse salade  
Dinsdag 26 juin
 
Gevulde paprika, rijst  
Sorbet citroen basilicum en exotisch fruit  
Woensdag 27 juin  
Salade van lamszwezerik met balsamicoazijn  
Spare Ribs, Griekse salade, aardappel in de oven  
Donderdag 28 juin
 
Gaspacho andalou  
Tussenrib minuut boter « maître d’hôtel »  
Vijdag 29 juin
 
Zalm met witte boter saus en bieslook  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe