Suggesties

Terrine van wilde  12,50€
Croquette de homard 16,00€
Holle oesters per stuk                                                        prijs van de dag  
Sint-Jacobsvruchten," légumes oubliés" 18,00€
*********  
Snoekbaarsfilet, risotto met groenten                    25,50€
Fazant op brabantse wijze     1cvt                           27,50€
                                          2cvts 55,00€
Fazant op ‘fine champagne’  1cvt 29,50€
                                         2cvts                                                               59,00€
 Choucroute garnie / royale     1cvt                                27,00€
                                            2cvts 58,00€
   

Lunch - 15,50 €

Maandag 11 december  
Biefstuk met groene pepersaus, frietjes  
Zandkoekjes met room en mango  
Dinsdag 12 december
 
Rillettes van konijn  
Varkens kotelet rode kool, aardappelen  
Woensdag 13 december  
St-Germain- soep  
Geroosterd kuiken, compote, kroketten  
Donderdag 14 december
 
Crotin de Chavignol met honing op witloof salade  
Hachis parmentier  
Vijdag 15 december
 
Wrap met gerookte zalm en verse kaas  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe