Suggesties

Falafels op z'n Libanese                                      Hoofdgerecht (18,50€) 12,50€
Consommé met bospaddenstoelen en ravioli
12,50€
Geroosterde Sint Jacobsvruchten pak choï, "beurre blanc"
19,00€
*********                   
 
Snoekbaarsfilet, mousseline van wortellen gember          
 21,50€
Everzwijn "slow cooking" paddenstoelen, veenbessen, knolselder 26,50€
Fazant brabantse wijze                                                                      1cvt 29,50€
                                                                                                2cvt          59,00€
Fazant fine champagne                                                                      1cvt 34,50€
                                                                                                2cvt 69,00€
                                                                                            
                           
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 21 oktober  
Griekse bord  
Blinde vinken, tomatensaus, puree  
Dinsdag 22 oktober
 
Crécy soep  
Kippenboutjes met kerrie, rijst  
Woensdag 23 oktober
 
Salade césar  
Rundvlees op Vlaamse wijze, frietjes  
Donderdag 24 oktober  
Quiche met geitenkaas en spekjes  
Varkensbrochette met kruiden, salade, aardapellen met zout  
Vrijdag 25 oktober
 
Brandade van kabeljouw  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe