Stoemp van wortels, spekjes

Suggesties

Gevulde inktvis met chorizogesaffraneerde rijst 15,50€
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, vinaigrette van wortelen en gember 16,50€
Kalfszwezerik en rivierkreeft, nantua saus 18,00€
*********  
Cassoulet uit Toulouses  24,50€
Rode tonijn, groenten 28,00€
Gegannerde zuurkool                                                                                                     1cvt
28,50€
                      royale                                                                                                         2cvts
62,00€
                                                                                                       
                                                         
                                                                                            
                           
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 18 février  
Roomsoep van aardperen  
Gepaneerde kalkoen escalope met tomatensaus, tagliatelle  
Dinsdag 19 février
 
Gefrituurde van nobashi garnalen , zoetzure saus  
Vleesbrood erwten wortelen, kroketten  
Woensdag 20 février
 
Quiche met prei en chorizo  
Gegrilde Steak boter «  Maître d ’hôtel », salade en frietjes  
Donderdag 21 février
 
Russische eire  
Rundertong, madeire saus, puree  
Vrijdag 22 février
 
« Monégasque » tomatjes  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe