Stoemp van wortels, spekjes

Suggesties

Tempura van groenten, tandoori saus 15,50€
Rode tonijn op japanse wijze 18,50€
Asperges, vlaamse wijze 19,50€
                    mousseline saus 19,50€
                    gerookte zalm  22,00€
*********  
« Bourride » van kabeljauw, croûtons en aïoli                                                             
25,50€
Lamsfilet in kruidenkorst groentjes, gratin dauphinois                                         
28,50€
Parelhoen suprème,, verse morilles 28,50€
                                                         
                                                                                            
                           
   

Lunch - 17,00 €

Maandag 22 april  
Pasen  
   
Dinsdag 23 april
 
Komkommer gazpacho  
Hamburger « Jockey Club »frietjes  
Woensdag 24 april
 
Périgord salade  
Brochette van lamsvlees met tomatensaus, Griekse pasta  
Donderdag 25 april  
Roulade van ham en asperges  
Rundvlees « Lyonnaise », kroketten  
Vrijdag 26 april
 
Perzik met tonijn  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe