Suggesties

Wild terrine, knolselderremoulade 12,50€
Zalm met aquavit, zure room met mierikswortel, blinis 18,00€
Sint Jakobsschelpen, risotto van knolselder, truffel 22,00€
*********  
Zeebaarsfilet, schaaldieren vlees, waterkerscoulis  26,50€
Fazant brabantse wijzef                                                                                                 1cvt 28,50€
                                                                                                                                          2cvts 57,00€
Fazant brabantse fine champagne                                                                               1cvt
37,50€
                                                                                                        2cvts 65,00€
Gegarneerde zuurkool                                                                         1cvt 28,50€
                    royale                                                                           2cvts   62,00€
                           
   

Lunch - 16,50 €

Maandag 17 december  
Aardappel  ‘à la savoyarde ’  
Beenhammetje in mosterdsaus uit Meaux, groene kool stoemp  
Dinsdag 18 december
 
Goujonette van zeetong met tartaarsaus  
Kuikentje  blackwellsaus, kroketten  
Woensdag 19 december  
Stoofvlees op z ’n vlaams, frietjes  
Ijs mascarpone, lychee, frambozencoulis basilicum  
Donderdag 20 december  
Zwarte tagliatelle met scampis  
Duo van pens , appelmoes, puree  
Vrijdag 21 december
 
Salade met tonijn  
Vis van de dag met zijn garnituur  

philippe deco  chef didier  philippe