Over the
Restaurant

In hartje Ganshoren verschuilt zich een knappe gerenoveerde fermette waarvan de eerste stenen werden gelegd in de 17de eeuw. Aan het fronton nodigt een aantrekkelijke spreuk uit tot het openduwen van de deur: “wie je ook bent, hou hier een halte en kom binnen, je bent hier thuis !”. Alles straalt hier gemoedelijkheid, virendelijkheid en ontspannen rust uit, maar vooral …

Een kwaliteitskeuken !

De leuke karikaturen op de menukaart van ” Les Potes en Toque ” verwijzen naar een nieuw culinair avontuur van twee depassioneerde keukenvrienden die kwaliteit willen leveren gebaseerd op goede en verse steerkproducten.

Binnenin de fermette vind je een mengeling van oude houten balken en stenen verweven met recente decoratie en moderne verlichting uitgevend op een prachtige “open” keuken.

Hoogstaande recepten zonder te vervallen in pure gastronomie. Je vindt et de klassiekers van de brasserie terug, van de américain over de choucroute naar de jambonneau en het heerlijke rood vlees van eerste kwaliteit, alssok seizoensspecialiteiten als mosselen, asperges, maatjes en wild …

Met een uitstekende ligging, rustig maar toch vrij centraal en dicht bij de grote verkeersaders van het noordwesten van Brussel, is dit het type restaurant waar je met zin en plezier meermaals per week naartoe wenst te trekken.

about-01.1
about-02.1
about-03
about-04

Reserveer
uw tafel

Voor reservaties meer dan 6 personnen graag rechtstreeks contact opnemen met het restaurant op 02/428 37 37.