Onze Chef biedt
De chef-kok biedt een gevarieerde brasseriekeuken volgens marktproducten. Als u allergisch bent voor bepaalde producten, staat ons personeel tot uw beschikking voor verdere informatie.
Carpaccio van rundsvlees met Parmezaanse kaas
Zacht gerookte zalm met toast
Tomaat garnaal (1 stuk)
Zalm carpaccio met dille en limoen
Kalfshersenen gribiche saus
Huisgemaakte garnaalkroketjes
Huisgemaakte kaaskroketjes
Duo kaas en garnaal kroketjes
Scampi’s met look of diabolo
Vissoep
Kalfshersenen meunière
Verse steak tartaar door u bereid
A la minute bereide « steak tartaar » met frietjes
Onglet met sjalottensaus
Gegrild rundssteak
Gegrild tussenribstuk UE
Gegrilde rundsribstuk ” UK ” (1pers.)
Kalfsniertjes met mosterdsaus
Balletjes in tomatensaus
Béarnaise, choron, groene peperroomsaus, grijze gebrokenpeperroomsaus, champignonroomsaus, roquefortsaus, dijonnaisesaus, sjalottensaus
Mayonaise / ketchup saus
Groene sla
Groene sla, tomaten
Gemengde sla
Tomaten sla
Seizoensgroenten garnituur
Portie frieten, kroketten, tagliatelli
Verse grijze garnalen sla met frietjes
Tomaten met grijze garnalen met frietjes(2 stukken)
Gebakken zalm, dijonnaisesaus
Kabeljauwrug, mousselinesaus met spinazie, aardappeltjes
Zeeplancha, kruiden boter
Duo van zeetong meunière
Tagliatelli met zalm en dillesaus
Tagliatelli met groenten
Natuur
Met witte wijn
Look en room
Met witte wijn en room
Provencaalse wijze
“Maison”
Trio de glace au choix
(Vanille, Moka, Chocolat)
Dame blanche
Dame noire
Brésilienne
Café liégeois
Trio de sorbet
Crème brulée
Coupe Advocaat
Mousse au chocolat
Profiteroles glacées
Le « Colonel »
Assiette de fromages / Kaasbord
Baba au rhum
Speculaas ijs, crème karamel zoute boter met ‘Arabica’ koffie