Suggesties

Suggesties
van de chef

De chef-kok biedt een gevarieerde brasseriekeuken volgens marktproducten. Als u allergisch bent voor bepaalde producten, staat ons personeel tot uw beschikking voor verdere informatie.

Reserveer een tafel

Voorgerechten

Parmentier van zwarte pens en sint jacobsvructen

19.00€

Tartaar van verse en gerookte tonijn met truffelolie

19.00€

Kikkerbilletjes, room met look

17.50€

Warme geitenkaas, huisgerookte eendenborst

15.50€

Gerechten

Kalfsvlees « paupiette », rieverkreeft, zwarte tagliatelle

28.50€

Lamsschenkel, groene groentjes, aardappelen met kruiden

28.50€

Cassoulet uit Toulouse

24.50€

Minestrone van zeeduivel

24.50€

Business Lunch

Van 17 februari tot 21 februari

Voorgerecht – Hooftgerecht – Dessert : 24,00 €

Voorgerecht – Hooftgerecht : 19,00€

Hooftgerecht : 15,00€

Bladerdeeg van zeevruchten

 of

Falafels op kruidensalade

****

Geroosterd koolvis, fricassee van artisjokken , saffraanroosaus, puree

of

Waterzooi van kip, aardappelen natuur

****

Tiramisu