Suggesties

Suggesties
van de chef

De chef-kok biedt een gevarieerde brasseriekeuken volgens marktproducten. Als u allergisch bent voor bepaalde producten, staat ons personeel tot uw beschikking voor verdere informatie.

Reserveer een tafel

Voorgerechten

Petits gris slakken, dugléré saus

15.50€

Kalfszwezerik, bladerdeeg, balsamico roomsaus

19.50€

Gegratineerde Sint Jakobsvruchten ‘à l’ostendaise’

19.00€

Vers pekelvlees met linzen

15.00€

Gerechten

Zeebaars, vergeten groenten, beurre blanc, komijn

26.00€

Gegarneerdezuurkool/royale 1cvt

28.50€

Gegarneerdezuurkool/royale 2cvt

62.00€

Fazant brabantse wijze 1cvt

28.50€

Fazant brabantse wijze 2cvt

57.00€

Ossobuco, tagliatelle

24.00€

Business Lunch

Van 20 januari tot 24 januari

Voorgerecht – Hooftgerecht – Dessert : 24,00 €

Voorgerecht – Hooftgerecht : 19,00€

Hooftgerecht : 15,00€

Visbouillon met scampis

of

Ravioli met ricotta en parmezaanze kaas, kruiden room

****

Kabeljouw parma ham korst, puree van aardpeer

of

Mechelse koekoekfilet, oesterzwammen met room
****

Karamelflan